SHOESTAR | Loyalty Club

Loyalty Club
Vesti
Opšti uslovi
Poručivanje
Način plaćanja
Zamena i povrat
Reklamacije
Lokacije

KORISNIČKA PODRŠKA


Radno vreme:
ponedeljak-petak, 8-15h
email: info@shoestar.rs

+381 060 853 66 08

ili CHAT-ujte sa nama

PRATITE NAS

Loyalty Club

Postanite član Shoestar Loyalty kluba

Dobijanjem Shoestar Loyalty Club kartice korisnik stiče pravo na brojne povoljnosti kao što su popusti koji se mogu iskoristiti za celokupan asortiman u Shoestar prodajnim objektima, ne uključujući i asortiman koji se nalazi na promotivnim akcijama ili akcijskim sniženjima; obaveštenja o kolekcijama i specijanim ponudama; organizacija specijalnih akcija samo za korisnike Shoestar Loyalty Club kartice.

Shoestar Loyalty Card

 

Kako se postaje član Shoestar Loyalty kluba?

Uslov za dobijanje Shoestar Loyalty Club kartice je da se ostvari kupovina u nekom od naših maloprodajnih objekata ili na internet prodavnici. Prva (aktivaciona) kupovina registruje se uz 0% popusta. Prilikom kupovine popunjavate obrazac kojim se saglašavate sa Pravilima navedenim u daljem tekstu. 

Pravila Shoestar Loyalty Club-a

  • Image Factory d.o.o izdaje Shoestar Loyalty karticu koja ostaje u njegovom vlasništvu.
  • Korisnik Shoestar Loyalty kartice može da postane svaka punoletna osoba sa prebivalištem u Republici Srbiji.
  • Shoestar Loyalty kartica nije prenosiva na druga lica i može je koristiti isključivo njen korisnik.
  • Shoestar Loyalty karticu nije moguće koristiti kao sredstvo plaćanja.

Pogodnosti koje donosi Shoestar Loyalty Card

Dobijanjem Shoestar Loyalty Club kartice korisnik stiče pravo na sledeće pogodnosti:

  • Jedinstveni loyalty popust u skladu sa tabelom koja je navedena pored. Kupac uvećava svoj popust sabiranjem vrednosti ostvarenih kupovina u jednom obračunskom periodu. Obračunski period traje godinu dana od datuma izdavanja kartice. Po završetku jednog obračunskog perioda dostignuti stečeni popust se "zaključava" a vrednost kupovina se vraća na 0 RSD. Taj stečeni popust više ne raste ali ga korisnik može koristiti pri kupovini narednih godinu dana. U novom obračunskom periodu vrednosti kupovina korisnika se iznova sabiraju i grade novi loyalty popust počevši od 5%. Ukoliko se tokom jednog obračunskog perioda ne registruje ni jedna kupovina popust na kartici vraća se na početnih 5%. Važenje Shoestar Loyalty kartice je neograničeno.

    Image Factory d.o.o. zadržava pravo izmene tabele popusta na osnovu koje se utvrđuje visina popusta. U slučaju da do takvih izmena dođe, korisnici će o istima biti obavešteni na našem web sajtu shoestar.rs. Navedeni popusti mogu se iskoristiti za celokupan asortiman koji se nalazi u Shoestar prodajnim objektima, ne uključujući i asortiman koji se nalazi na promotivnim akcijama ili sniženjima. Kupovina koju je član obavio u toku jednog dana biće evidentirana u sistemu sledećeg dana, najkasnije u roku od 24 časa.

  • Obaveštenja o kolekcijama, specijanim ponudama i akcijama.
  • Specijalne akcije samo za korisnike Shoestar Loyalty Club kartice.
POTROŠNJA VISINA POPUSTA
aktivacija kartice 5%
20.000 RSD 6%
30.000 RSD 7%
40.000 RSD 8%
50.000 RSD 10%
70.000 RSD 11%
80.000 RSD 12%
90.000 RSD 13%
200.000 RSD 15%
 

Napomena

Nije dozvoljeno kombinovanje 2 ili više prodajna podsticaja po jednom računu! Npr: akcijski popust+loyalty popust. 

Loyalty program ne važi u Shoestar Outlet radnjama!

Potpisivanjem formulara u radnji ili putem portala shoestar.rs osoba postaje član Shoestar Loyalty Club-a i tako postaje saglasan sa svim uslovima i pristaje da prima promotivne i informativne Shoestar materijale i poruke.

U slučaju gubitka ili krađe Shoestar Loyalty Club kartice korisnik je obavezan da nestanak kartice prijavi na e-mail: loyalty@shoestar.rs. Korisniku će se dodeliti nova kartica na koju će biti prebačen svi do tada ostvareni bodovi. Korisnik je dužan da pismeno prijavi svaku promenu ličnih podataka.