SHOESTAR | O nama
 
#=Page

Loyalty Club
Vesti
Opšti uslovi
Poručivanje
Način plaćanja
Zamena i povrat
Reklamacije
Lokacije

KORISNIČKA PODRŠKA


Radno vreme:
ponedeljak-petak, 8-15h
email: info@shoestar.rs

+381 060 853 66 08

ili CHAT-ujte sa nama

PRATITE NAS

O nama

Nosilac brenda Shoestar je firma Image Factory d.o.o iz Beograda.
Lanac prodavnica Shoestar je nastao pre 10 godina i trenutno u svom sastavu ima devetnaest maloprodajnih objekata. Tokom 2013. godine osvežen je vizuelni identitet brenda koji je prvi put predstavljen na otvaranju najreprezentativnijeg i najvećeg maloprodajnog Shoestar objekta u tržnom centru Stadion. Time je Shoestar postavio sebi visoke standarde u pogledu daljeg razvoja.

Vizija & Misija

Cilj nam je da postanemo najveći maloprodajni lanac modne obuće u Srbiji sa najširim asortimanom ženskih i muških modela renomiranih domaćih i inostranih proizvođača.

Svojim kupcima želimo uvek da ponudimo najbolju uslugu i širok asortiman proizvoda po najpovoljnijim uslovima kupovine uz odličan odnos cene i kvaliteta.

Proizvodnja

Image Factory d.o.o. je u partnerskom odnosu sa firmom Selia d.o.o. iz Rume, trenutno jednom od lidera proizvodnje obuće u Republici Srbiji, a koja u svojim proizvodnim pogonima u Rumi i Sremskoj Mitrovici trenutno zapošljava oko 330 ljudi. Dugogodišnji klijenti Image Factory d.o.o. su renomirani svetski brendovi. Godišnji izvoz cipela navedenih proizvodjača je više od 300.000 pari. Od 2009. godine Image Factory d.o.o. nastupa i sa sopstvenim brendovima Antonella Rossi i Carlo Gaugin u Srbiji, zemljama regiona i Belorusiji.

Veleprodaja

Image Factory d.o.o. se bavi veleprodajom i distribucijom obuće domaćeg brenda Antonella Rossi, kao i renomiranih proizvodjača iz Italije. Posebna pažnja usmerena je na izuzetan kvalitet, koji u korak prati najnovije modne trendove i potrebe svih onih kojima su očekivanja u pogledu udobnosti visoka. Naš širok asortiman zadovoljava različite ukuse i stilove života. Odlične, konkurentne cene uz visok kvalitet su naša najbolja preporuka. Predvideti očekivanja najzahtevnijih je naš glavni cilj.