SHOESTAR | O nama
 
#=Page

Loyalty Club
Vesti
Opšti uslovi
Poručivanje
Besplatna dostava
Način plaćanja
Zamena
Reklamacije
Lokacije

KORISNIČKA PODRŠKA


Radno vreme:
ponedeljak-petak, 8-15h
email: info@shoestar.rs

+381 060 853 66 08

ili CHAT-ujte sa nama

PRATITE NAS

O nama

Nosilac brenda Shoestar je firma Insert d.o.o. iz Rume.
Lanac prodavnica Shoestar je nastao pre 10 godina i trenutno u svom sastavu ima devet maloprodajnih objekata. Tokom 2013. godine osvežen je vizuelni identitet brenda koji je prvi put predstavljen na otvaranju najreprezentativnijeg i najvećeg maloprodajnog Shoestar objekta u tržnom centru Stadion. Time je Shoestar postavio sebi visoke standarde u pogledu daljeg razvoja.

Vizija & Misija

Cilj nam je da postanemo najveći maloprodajni lanac modne obuće u Srbiji sa najširim asortimanom ženskih i muških modela renomiranih domaćih i inostranih proizvođača.

Svojim kupcima želimo uvek da ponudimo najbolju uslugu i širok asortiman proizvoda po najpovoljnijim uslovima kupovine uz odličan odnos cene i kvaliteta.

Proizvodnja

Insert d.o.o. je jedan od lidera proizvodnje obuće u Republici Srbiji, a koji u svojim proizvodnim pogonima u Rumi i Apatinu trenutno zapošljava oko 520 ljudi. Dugogodišnji klijenti Insert d.o.o. su renomirani svetski brendovi. Godišnji izvoz cipela navedenih proizvodjača je više od 300.000 pari. Od 2009. godine Insert d.o.o. nastupa i sa sopstvenim brendom Antonella Rossi u Srbiji, zemljama regiona i Belorusiji.

Veleprodaja

Insert d.o.o. se bavi veleprodajom i distribucijom obuće domaćeg brenda Antonella Rossi, kao i renomiranih proizvođača iz Italije, Španije i Brazila. Posebna pažnja usmerena je na izuzetan kvalitet, koji u korak prati najnovije modne trendove i potrebe svih onih kojima su očekivanja u pogledu udobnosti visoka. Naš širok asortiman zadovoljava različite ukuse i stilove života. Odlične, konkurentne cene uz visok kvalitet su naša najbolja preporuka. Predvideti očekivanja najzahtevnijih je naš glavni cilj.