SHOESTAR | Vesti | NERO GIARDINI

Loyalty Club
Vesti
Opšti uslovi
Poručivanje
Način plaćanja
Zamena i povrat
Reklamacije
Lokacije

KORISNIČKA PODRŠKA


Radno vreme:
ponedeljak-petak, 8-15h
email: info@shoestar.rs

+381 060 853 66 08

ili CHAT-ujte sa nama

PRATITE NAS

Vesti

NERO GIARDINI

sreda, 11. jul 2018.

 

 

Nero Giardini je italijanski brend, dobro poznat u Shoestar maloprodajnim objektima. Dizajn, kvalitet i italijanski stil predstavljaju obeležja obuće NERO GIARDINI. Tradicionalna italijanska proizvodnja i kvalifikovana radna snaga obežbeđuju odlične rezultate za Nero Giardini, kao i visoku dobit. Nero Giardini se oslanja i podržava italijansku tradiciju zanatke obuće - upravo ova politika pomaže jačanju lojalnosti brenda od strane potrošača. Brend predstavlja kombinaciju tradicionalne zanatske proizvodnje i najsavremenijih industrijskih tehnologija. Savremena proizvodna obrada i tehnološka ulaganja su ključni faktori njihove strategije: rade na održavanju i čuvanju zanatskih tradicionalnih korena, uz kombinaciju najsavremenije tehnologije i organizacije, kako bi se efikasno isporučile velike količine obuće. Sve faze proizvodnje obuće, od prerade kože, do šivenja i montaže komponenti pažljivo su planirane.

       

 

"Ponosni smo na naše rezultate, a ponos je jedna od ključnih vrednosti našeg brenda. Naša obuća je odraz svetski poznatog italijanskog kvaliteta i kreativnosti."

       

 

 

 

Nero Giardini proizvodi cipele od prirodne kože na kalupima koji odgovaraju svakom stopalu, uz vrlo stroge standarde izrade. U prilog tome govori i podatak da smo imali minimalan broj reklamacija. Ovo pozitivno iskustvo je nama ulilo poverenje da nastavimo saradnju a vama je garant kvaliteta. Probajte ih i uverite se.

Od jeseni, u SHOESTAR maloprodajnim objektima, biće dostupna i dečija kolekcija Nero Giardini obuće!

     

 

Vaš, SHOESTAR