SHOESTAR | Vesti | Salonke za svaki dan u nedelji

Loyalty Club
Vesti
Opšti uslovi
Poručivanje
Način plaćanja
Zamena i povrat
Reklamacije
Lokacije

KORISNIČKA PODRŠKA


Radno vreme:
ponedeljak-petak, 8-15h
email: info@shoestar.rs

+381 060 853 66 08

ili CHAT-ujte sa nama

PRATITE NAS

Vesti

Salonke za svaki dan u nedelji

četvrtak, 15. februar 2018.

 

Brazilska salonka osvaja Srbiju ove jeseni

 

Modna kuća CARRANO je u Srbiju ušla na velika vrata kroz SHOESTAR prodavnice ovogodišnjom kolekcijom za proleće i leto. Neodoljive kožne sandalice rekordnom brzinom privukle su simpatije svih dama koje su CARRANO uvrstile među svoje omiljene brendove.

Ove jeseni CARRANO osvaja tržište predstavljajućI damama nekoliko modernih verzija svetski popularne SALONKE. 

 


 

KVALITET ILI PRISTUPAČNA CENA? MOŽE LI I JEDNO I DRUGO?

Shoestar već godinama u Srbiju donosi muške i ženske kožne cipele iz svih krajeva sveta. Uz razumevanje nepovoljne ekonomske situacije i ograničene kupovne moći, Shoestar tim za nabavku trudi se da nađe ravnotežu između kvalitetne ponude i povoljne cene. Cilj je postignut I ove sezone jer su  jesenje salonke o kojima pričamo uz vrhunski kvalitet zadržale optimalne cene.

Ne dozvolite da vam povoljna cena unese sumnju u kvalitet. CARRANO proizvodi cipele od prirodne kože na kalupima koji odgovaraju svakom stopalu, uz vrlo stroge standarde izrade. U prilog tome govori i podatak da se iz prethodne kolekcije ni jedan par nije vratio u vidu reklamacije. Ovo pozitivno iskustvo je nama ulilo poverenje da nastavimo saradnju a vama je garant kvaliteta. Probajte ih i uverite se.

 


 

INVESTICIJA U SOPSTVENI IMIDŽ

Iz dana u dan sve više pažnje poklanja sa samopromociji i građenju sopstvene prezentacije. Od devojaka koje grade krug prijatelja na društvenim mrežama do poslovnih žena koje svakodnevno upoznaju nove klijente i saradnike. Za dobar utisak bitna je kultura komunikacije ali mnogo toga dolazi od našeg stava koji je (hteli mi to da priznamo ili ne) usko vezan za izgled i oblačenje. Odabir outfita počinje od dobrih cipela, zato pravac > SHOESTAR!    

 

 

Salonka je klasična ženska cipela potrebna svakoj dami koja vrednuje sebe i brine o svom stilu. Bilo da imate dva-tri para koje čuvate za specijalne prilike ili pripadate onim srećnicama koje mogu priuštiti eleganciju svakog dana, salonka je neprogrešivi izbor koji se kombinuje uz SVE!

U Shoestar radnjama ove jeseni, čeka vas bogat izbor salonki u različitim bojama i sa raznovrsnim potpeticama!!! 

 

Pogledaj KATALOG salonki!

Pogledajte sve CARRANO cipele i čizme >> OVDE

Potražite ih u najbližoj SHOESTAR radnji u većim gradovima Srbije.

Poručite ih preko Shoestar Online Shop-a iz besplatnu dostavu i mogućnost zamene!