SHOESTAR | Vesti | ShoeStar Gift Voucher

Loyalty Club
Vesti
Opšti uslovi
Poručivanje
Način plaćanja
Zamena i povrat
Reklamacije
Lokacije

KORISNIČKA PODRŠKA


Radno vreme:
ponedeljak-petak, 8-15h
email: info@shoestar.rs

+381 060 853 66 08

ili CHAT-ujte sa nama

PRATITE NAS

Vesti

ShoeStar Gift Voucher

subota, 10. februar 2018.

Shoestar Gift Voucher - idealan poklon za dragu osobu!

Za nju ili za njega, poklon koji odgovara svima.
 

Praznik, slava ili rođendan razlog su za uživanje u društvu porodice i prijatelja. Ali nailazimo na dilemu - šta pokloniti dragoj osobi a da smo sigurni da je poklon praktičan i elegantan. Pravo rešenje je vaučer za kupovinu gde vrednost vaučera određujete sami. Poklonite dragoj osobi zadovoljstvo izbora modela po svom ukusu i u skladu sa svojim potrebama.

Vaučere za kupovinu cipela naćićete u svim SHOESTAR radnjama. Izdaju se lako i brzo a nisu potrebna nikakva dokumenta. Ako niste u blizini Shoestar maloprodaja vaučer možemo poslati na Vašu kućnu adresu ili direktno na adresu primaoca. Dostava je besplatna. Ukoliko želite da poručite vaučer pošaljite nam svoje podatke putem KONTAKT FORME

Zašto odabrati Shoestar poklon vaučer? Štedimo Vaše vreme koje biste potrošili uzalud tražeći taj idealan poklon. Vrednosni vaučer je idealan izbor jer pruža sledeće pogodnosti:

  • važi u regularnim i Outlet radnjama - vaučeri se uvažavaju u Shoestar radnjama u Beogradu, Novom Sadu, Subotici, Pančevu, Zrenjaninu, Valjevu, Rumi i Nišu (Ne važe samo u franšiznim radnjama u Zemunu; Zmaj Jovinoj i Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu; u Kragujevcu i Čačku).
  • važi godinu dana - može se iskoristiti odmah ili u narednih godinu dana, dakle na kolekciju proleće/leto ili kolekciju jesen/zima, na obuću ili na tašne ... na početku sezone ili tokom sniženja; u kombinaciji sa akcijskim ili loyalty popustima.
  • vrednost birate sami - možete uplatiti vrednost koju sami odaberete. Ako donosioc vaučera odabere artikal veće vrednosti lako može doplatiti razliku.

Pogledajte gde možete nabaviti Shoestar Gift Voucher >> LOKACIJE